.

I

HEIDEMEER?

DROMEN MAG TOCH?

Werelds beste golfsurf atleet Kelly Slater had na talloze wereldtitels nog een droom: het creëren van de perfecte golf. Na jaren ontwikkelen is het gelukt. Vanaf nu is het mogelijk om overal te golfsurfen, dus ook op het ...

.

I

Think different

THINK DIFFERENT

Je kunt alleen iets nieuws bedenken als je verder kijkt dan de problemen die ieder ander ziet. Je moet verder kijken dan de grenzen die anderen al hebben opgeworpen - Steve Wozniak

I

lifeisgood

LIFE IS GOOD

Keep on rolling!

.

I

Art

IT IS MORE THAN ART, IT IS A LIFESTYLE

Is het kunst of niet? 

.

I

Spirit

ROOTS

"this is the spirit of surfing, all we have to do is wake it up!"

.

I

23 jaar op reis

23 JAAR OP REIS

In 1989 gingen Gunther Holtorf en zijn vrouw voor 18 maanden op reis naar Afrika. Nu 23 jaar en 800.000 km later is Gunther nog steeds onderweg. Kijk op deze link van de BBC voor zijn verhaal: 

.

I

Xavier Rudd

XAVIER RUDD

Deze Australische singer-songwriter en multi-instrumentalist maakt sfeervolle muziek dat past bij warme zomerdagen. Toch zijn zijn teksten kritisch en komt hij op voor de rechten van de Aboriginals en maakt hij zich zorgen over het milieu. 

Hij is vegetarier en ...

.

I

Art of flight

ART OF FLIGHT

Beschouwd als de beste Snowboardfilm allertijden. Na het zien van deze trailer weet je waarom.

I

laat je leiden door je dromen

Loesje

.

I

Splendid

SPLENDID

De haagse band Splendid is live een ervaring die je lang bijblijft. Ikzelf ontdekte ze op de Ocean Diva op het Amsterdamse Ijmeer. Bij een ondergaand zonnetje maakte de opzwepende muziek van deze 10-koppige formatie de sfeer compleet.

I

Beide benen

Loesje

pagina van